Mazda Digitális Szervizkönyv

Hagyományosan az autót érintő szervizbeavatkozásokat egy nyomtatott füzetben rögzítik és bélyegzővel igazolják. Mi a Mazdánál kifejlesztettük a Digitális Szervizkönyv (DSR) rendszert – egy biztonságos online adatbázist, ahol az autókra vonatkozó teljes szerviztörténet megtalálható. Ezt a szolgáltatást minden járműhöz biztosítjuk. Miért tesszük ezt?

 

Hogy növeljük autójának értékét

Autójának digitális szervizkönyve tartalmazza a járművön elvégzett szervizbeavatkozásokat és vizsgálatokat. A naprakész nyilvántartás növeli autója újraeladási értékét, mivel a vevő egyszerűen át tudja tekinteni a hitelt érdemlő és pontos szervizelőzményeket. A DSR a Mazda Europe Service szolgáltatás és az esetleges kiterjesztett garancia által biztosított fedezetről is tájékoztatást nyújt.

 

Biztonságos

Amennyiben Ön potenciális autóvásárló, vagy épp Mazdáját szeretné eladni, egyaránt jó érzés tudni, hogy az adatok biztonságos módon, egy központi adatbázisban kerülnek tárolásra. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg elveszíti az adatokat, vagy ami még fontosabb: a rendszer megakadályozza a hamisítási szándékkal történő bejegyzéseket. Például, mivel a Mazda szerviztörténet tartalmazza az egyes szervizbeavatkozásokhoz tartozó óraállásokat, a kilométer-számláló állásának esetleges meghamisítása könnyen kiszűrhető.

 

Kényelmes

Ön saját vezetési szokásaihoz igazodó szervizértesítéseket kap kézhez, melyek biztosítják, hogy ne mulasszon el egyetlen esedékes szervizt sem. Amikor autóját szervizeljük, Mazda márkakereskedőink ki tudják Önnek nyomtatni az elvégzett szervizmunka tételes listáját. Amennyiben digitális szervizkönyvének Önnél lévő kivonata megsérül vagy elvész, a márkakereskedő újra ki tudja azt nyomtatni Önnek.

 

MyMazda alkalmazás

Ingyenes alkalmazásunkkal megtekintheti autója szerviztörténetét, megtalálhatja a megfelelő márkakereskedőt, és segítséget is igénybe vehet.
Az alkalmazás letöltése

 

Gyors válaszra van
szüksége?
Kapcsolatfelvétel