Miért érdemes egy Mazda márkakereskedő szervizszolgáltatását igénybe vennie?

Mi a Mazdánál nemcsak az Ön autójával törődünk, hanem Önnel, ügyfelünkkel is. Ha autóját hivatalos Mazda márkakereskedésben szervizelteti, nemcsak professzionális szolgáltatással, hanem versenyképes árakkal is találkozhat. Autója szempontjából pedig mindez a megbízhatóság, a biztonság és a kedvező használtautó-érték garanciáját jelenti. 

 

Átlátható árképzés

Az Önnel foglalkozó munkafelvevő a munka előtt megbeszéli Önnel a részleteket, így Önt nem éri meglepetés, hiszen előre tudomása lesz a munka és az anyagok (alkatrészek, olajok, folyadékok) áráról és annak áfatartalmáról. A szervizmunka lezárásakor Ön a jövőben várhatóan szükségessé váló szerviz- és karbantartási beavatkozásokról is tájékoztatást kap.
 

Képzés és műhelyfelszereltség

Mazda szerelőink – a hatékony karbantartási és diagnosztikai munka érdekében – rendszeresen részt vesznek a legújabb technológiákat bemutató képzéseken. Szervizeink sokat áldoznak speciális szerszámokra, eszközökre és diagnosztikai berendezésekre is. A Mazda alkalmazottai elkötelezettek a kifogástalan szolgáltatás iránt, és folyamatosan naprakészen tartják a műszaki információs rendszereinkre vonatkozó tudásukat.

 

Mazda Digitális Szervizkönyv

Minden szervizművelet, amelyet a Mazda márkakereskedők végeznek, pontosan rögzítésre kerül a központi Digitális Szervizkönyv rendszerében. Ez kizárja a csalási szándékkal történő bejegyzéseket, növeli az újraeladási értéket, és azzal az előnnyel is jár, hogy Ön egy pillanat alatt áttekintheti autója teljes szerviztörténetét.

 

Mazda szerviz, amely alkalmazkodik az Ön időbeosztásához.

Amikor bejelenti autóját a következő esedékes szervizre, márkakereskedőnk olyan időpontot fog adni, amely megfelel az Ön időbeosztásának. Nem kell majd sokáig várakoznia. Ezenkívül, amennyiben rendelkezésre áll, csereautót is biztosítanak Önnek a szervizmunka idejére.

Ez az, amit mi szervizszolgáltatásnak hívunk. Ön is így gondolja?

Gyors válaszra van
szüksége?
Kapcsolatfelvétel