A sportos kisautó igazi örömforrás
 
Az új Mazda2 a bizonyíték arra, hogy a legjobb dolgok gyakran kis méretben jelennek meg. Az energiától, egyediségtől és életerőtől kicsattanó modell megkapó KODO – A mozgás lelke formavilága megkülönbözteti a konkurenciától, megfordulnak utána az utcán. Ez a városban és az autópályán egyaránt gyorsan reagáló és vezetési élményt nyújtó kisautó tökéletes kombinációját jelenti az alacsony fogyasztásnak és a lendületes teljesítménynek,valamint a magas szintű technológiának és a korszerű konnektivitási lehetőségeknek. 

"KODO – A mozgás lelke" formanyelv

Elég csak egyetlen pillantást vetni az új Mazda2-re, és rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy közönséges autó. A pillantásokat rabul ejtő stílus és a pompás megjelenés a díjnyertes KODO – A mozgás lelke formanyelvünknek köszönhető.
A karcsú, izmos karosszéria belső erőt és szabadulásra kész, fojtott energiát sugároz. A szinte saját személyiséggel és magával ragadó lendülettel rendelkező Mazda2 biztosan magára vonja a tekinteteket, és megnyeri a szíveket.

SKYACTIV TECHNOLÓGIA

A reakciókész és élénk menetdinamika üzemanyag-takarékossággal és kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel párosul. Ehhez a kisautóhoz optimalizáltuk a motorokat és a sebességváltókat, és könnyebb, erősebb karosszériát és alvázat fejlesztettünk ki. Így a teljesen megújult Mazda2-ben kiemelkedő menettulajdonságokat, finom reakciókat és kiemelkedően jó biztonsági jellemzőket tapasztalhat.
Letölthető árlista, prospektus és műszaki adatok