Új stílusú kompakt crossover, amelyet élmény vezetni

A Mazda CX-3 egy kompakt crossover, amely a stílusos és szenvedélyes "KODO - A mozgás lelke" dizájnt egyesíti a kényelem és praktikum elemeivel, annak érdekében, hogy az autó leginkább megfeleljen az Ön életstílusának. A díjnyertes SKYACTIV technológia sportos teljesítményt, dinamikus, közvetlen, a városi közlekedésre és a vidéki autózásra egyaránt tökéletesen alkalmassá teszi a CX-3 modellt.

A CX-3 modellt a vezető köré tervezték, ahol az innovatív MZD Connect és i-ACTIVSENSE biztonsági jellemzők gondoskodnak arról, hogy minden út vidám, élvezetes és egyúttal biztonságos legyen. Mindez csupán pár tulajdonság, melyből kiderül, hogy a Mazda CX-3 miért megy szemben a konvenciókkal, és állít fel új mércét.
 

A KODO – a mozgás lelke dizájnt

A KODO dizájn legújabb kifejeződése az embert állítja a középpontba. A stílusos külső páratlan egyediséget sugároz, amellyel Ön kifejezheti saját egyéniségét. Elegáns, lágy vonalvezetés kontrasztja a merész, erőteljes felépítéssel a méretéhez képest feltűnő megjelenést kölcsönöz a Mazda CX-3 modellnek.
A tágas és kényelmes belső térben a legkiválóbb, prémium minőséget és kidolgozottságot fogja tapasztalni, amely az Ön köré tervezett intuitív megoldásokban és az innovatív dizájnban testesül meg.
 
Letölthető árlista, prospektus és műszaki adatok